Hoe maak je van je (nieuwe) team of samenwerking een écht succes?

Helaas: wij weten wat gedoe in samenwerking betekent


Wij hebben het ieder op ons eigen manier meegemaakt: teams of samenwerkingen die toch anders lijken dan we van te voren hadden gedacht of gehoopt. We hebben nachten wakker gelegen, met spanning in onze buiken rondgelopen en uiteindelijk moeilijke keuzes gemaakt. Het meest waardevolle is dat deze ervaringen ons enorm veel hebben geleerd en de basis vormen van Elyzz.


Gelukkig weten we ook dat gedoe niet nodig is en dat je veel kunt voorkomen. 


Lees onze verhalen!​​​


Diny Veldhuisen, mediator en coach


Een harde les

Daar zaten we dan met z’n zevenen, eind 2016, na mijn mededeling dat ik zo niet verder kon en wilde. Ieder met de eigen emoties: verslagen, opgelucht, boos, verontwaardigd, teleurgesteld, ja misschien zelfs wel ontredderd.

Lees verder.


Yvonne Floor, mediator en coach


Yvonne schrijft nu haar verhaal

Nog even geduld en dan staat ook het verhaal van Yvonne op de website. Ook zij vertelt over haar lessen.

Tot snel!

Noortje Schuddebeurs, mediator en coach


Stil staan had geholpen

Ik ben een renner, een doener. In al mijn drukte en enthousiasme leg ik snel verbanden. Ik hoef niet veel te lezen, ik snap de strekking wel als ik diagonaal gelezen heb. Ik ben het gewend en het voelt als normaal. Maar blijkbaar werkt ieder hoofd weer op zijn eigen manier.

Lees verder.