Hoe maak je van je (nieuwe) team of samenwerking een écht succes?

Symbool Elyzz: rode schoenen!


Het symbool van onze samenwerking is de rode schoen. Er hebben wat mensen hun wenkbrauwen gefronst: waarom een rode schoen? We leggen het je graag uit!

Wij hebben heel wat momenten samen gehad met thee en koek. We brainstormden over wat we wilden én wat onze identiteit eigenlijk was. We namen onszelf onder de loep, stonden stil bij elkaars krachten en spraken over wanneer situaties voor ons spannend worden.

We zagen veel overeenkomsten en werden steeds enthousiaster. Doordat we de tijd namen merkten we ook dat ons vertrouwen in een goede samenwerking groeide. Dat wilden we herkenbaar maken. We wilden een beeld wat onze samenwerking in één oogopslag samenvat en wat natuurlijk opvalt. Omdat we graag afwijken van het geijkte pad vonden we het stiekem ook fijn om een klein beetje te prikkelen, te zorgen dat mensen twee keer moeten kijken. We kozen voor rode schoenen.

"Rode schoenen staan voor passie, voor energie en enthousiasme!"

Ons symbool: rode schoenen!

Rode schoenen staan voor passie, voor energie en enthousiasme! En daar hebben we samen genoeg van. Ze staan op de grond, stevig en goed zichtbaar, maar ook lichtvoetig. Ze zijn anders dan anders, vallen op, passen je wel of juist helemaal niet. En dat is wie wij zijn. Wij zijn samen Elyzz.

We wogen het samen af. Er zullen mensen zijn die volledig afhaken door die rode schoenen. Anderen zullen juist glimlachen en denken 'die moeten we hebben, even een frisse wind.' En dat is waar wij voor gaan. Voor die mensen die anders willen kijken naar hun samenwerking en geprikkeld willen worden. Mensen die willen kijken wat hen nu écht bindt en drijft.

Wij hebben samen ruim 100 jaar ervaring, hebben een ander verleden, stammen van een andere generatie, maar staan ieder stevig in het leven. We vullen elkaar aan en houden elkaar scherp.

"Zijn jullie een 'one-size fits all' of een zeer specifiek schoentje voor de echte kenner?"


Nieuwsgierig: Hoe ziet jullie samenwerking eruit?

Wij zijn enorm nieuwsgierig! Hoe ziet jullie samenwerking eruit? Wat is jullie identiteit? Hoe willen jullie naar buiten treden en jezelf laten zien? Zijn jullie een 'one-size fits all' of een zeer specifiek schoentje voor de echte kenner? Wij gaan graag samen met jullie op zoek!