Onze video is een feit! Wauw!

Wauw! Dat is leuk! Onze video is een feit! Sonny Krosenbrink filmde ons met camera en drone. Het was af en toe even zweten, maar wij zijn tevreden. Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken met onze boodschap: samenwerken kan ook zonder gedoe!

Klik hier om de video te zien!

Samenwerken zonder gedoe; sta stil voordat je begint!

Samenwerken begint vaak met veel enthousiasme. Je hebt elkaar gevonden en weet zeker dat je er met elkaar uitkomt. En toch is dat het moment waarop je moet gaan nadenken dat het ook wel eens mis kan gaan. Je kunt natuurlijk goede contracten maken waarin jullie vastleggen wat er gebeurt als iemand bijvoorbeeld ziek wordt of wil stoppen. Dat raden we je ook zeker aan. Maar er is meer. Heb je wel eens met elkaar gesproken over wat jullie nu precies verwachten van de toekomst? Weet jij met hoeveel omzet de ander tevreden is? Of wat ieders grootste angst of onzekerheid is?

Zorg dat je elkaar echt kent voordat je met elkaar in zee gaat!

Het is zo belangrijk om naast goede praktische en juridische afspraken ook stil te staan bij wat jullie bindt en drijft. Wat betekent het als de ander toch een andere ambitie blijkt te hebben als jij? Of als blijkt dat die sprankelende partner in elkaar duikt als het moeilijk wordt?

Kortom: zorg dat je elkaar echt kent voordat jullie met elkaar in zee gaan!

Wij denken met je mee!

Wij staan te popelen! Wij denken erg graag met jullie mee. Wij zijn alle drie anders, vullen elkaar aan en storen ons op zijn tijd aan elkaar. En het mooie is….. dat wisten we toen we twee jaar terug startten.

Dus als Noortje direct wil starten en drie campagnes naast elkaar wil laten lopen, dan glimlachen Yvonne en Diny. Als Diny met een nieuwe blik wil stil staan bij het plan, dan kijken Noortje en Yvonne elkaar aan. Als Yvonne na het overleg met een pracht idee komt, dan knikken Diny en Noortje. We wisten het allang!

Wil jij ook op de toekomst voorbereid zijn? Neem contact met ons op: contact@elyzz.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *