Hoe maak je van je (nieuwe) team of samenwerking een écht succes?

Wie is Elyzz? Wij zijn Elyzz!


Wij zijn drie aanpakkers met twee benen op de grond. Misschien twijfel je wel als je een rode schoen ziet. Gaat dat nu om een stabiele basis? Dat gaat toch nooit op hakken? Toch wel! Wij geloven in een stevige basis onder iedere samenwerking. Wij staan voor problemen voorkomen voordat je begint. In iedere samenwerking is het soms balanceren; je collega blijkt opeens iets minder stabiel dan je dacht of bij tegenslag lijkt het toch minder gezellig te zijn. Veel handiger als je dit van tevoren van elkaar weet!  

Wij slaan als drie vrouwen de handen in één. Wij bundelen bijna 100 jaar werkervaring om met jullie stil te staan bij jullie plannen. Welke schoen jullie ook aan willen trekken: wij laten zien wat ieder drijft en wat dat betekent voor jullie samenwerking.


"Wij zijn drie mediator-coaches die overtuigd zijn dat je gedoe en conflicten kunt voorkomen."


Wij zijn drie mediator - coaches die overtuigd zijn dat je gedoe en conflicten kunt voorkomen. Wij helpen een goede basis te leggen: voor nu en in de toekomst. Want samenwerken loont. Als jullie het goed doen, zorgen jullie voor meer resultaat en plezier.


Yvonne Floor; mediator, coach
Diny Veldhuisen, mediator en coach
Noortje Schuddebeurs, mediator, coach

About

Yvonne Floor


Yvonne laat zich na 20 jaar als mediator, coach en trainer nog altijd verrassen. Haar kracht ligt in het herstellen van de verbinding. Dit doet ze door door goed te luisteren, vooral naar wat niet gezegd wordt maar wel bedoeld. Yvonne denkt 'out-of-the box' laat haar eigen waarden thuis. Trefwoorden die bij haar passen zijn: open, direct, warm, non-conformistisch, humor, creatief, informeel, verbindend en kritisch.


Yvonne heeft een achtergrond in de GGZ en Arbozorg, in uitvoerende en beleidsfuncties  en als leidinggevende. Ze werkte bij diverse instellingen en organisaties als onafhankelijk klachtbehandelaar, begeleidt meerdere professionals bij hun intervisie en leidt daarnaast startend mediators op in haar eigen praktijk.

About

Diny Veldhuisen


Diny weet uit eigen ervaring dat het belangrijk is om een gedegen basis te hebben voor een goede en vruchtbare samenwerking. Daar zet zij met veel passie haar jarenlang opgebouwde kennis, kunde en mediationvaardigheden voor in. Overzicht, inzicht en doorzicht is haar motto. Zoeken naar de antwoorden àchter de antwoorden. Net zolang tot je scherp hebt wat je zelf precies wilt en of dat matcht met die ander(en).


Diny werkte ruim 30 jaar in het bedrijfsleven. In diverse functies zoals teamleider, afdelingshoofd en manager bedrijfsvoering.  Tijdens haar tijd in de consultancy ontwierp en voerde zij projecten uit bij bedrijven door het hele land. Ook als interim manager heeft zij haar sporen verdiend.

About

Noortje Schuddebeurs


Noortje is een enthousiaste en betrokken mediator, trainer, coach en projectleider. Ze zoekt naar oplossingen daar waar ze onmogelijk lijken. Noortje is een creatieve en innovatieve verbinder.


Noortje heeft haar ervaring opgedaan in zorg en welzijn. Ze kent de kant van zorg-, welzijnsorganisaties en gemeenten. Noortje is een kei in het opzetten van nieuwe projecten en werken met bewonersinitiatieven. Ze leert zorgprofessionals sterker in hun schoenen staan.


Noortje heeft verschillende functies uitgevoerd bij gemeenten en zorgaanbieders: van teamcoördinator, manager en opgaveregisseur tot coördinator multi problem situaties. 

Yvonne Floor; mediator, coach
Yvonne Floor; mediator, coach
Diny Veldhuisen; mediator, coach
Diny Veldhuisen; mediator, coach
Noortje Schuddebeurs; mediator, coach
Noortje Schuddebeurs; mediator, coach