Gratis brainstorm: Voorkom gedoe in team en samenwerking

We leven in een bijzondere tijd. De wereld staat op zijn kop. We houden afstand, blijven binnen en werken thuis. We zoeken nieuwe manieren om elkaar toch te ontmoeten en samen te werken. We skypen, hangouten, teamen en zoomen om toch maar samen aan plannen te kunnen bouwen. Tegelijk is dit ook een tijd om plannen te maken voor de toekomst. Hoe kunnen we het straks anders doen?

Ben jij ook zo’n plannenmaker? Zit jij te broeden op mooie ideeën? Denk jij erover om anders te gaan werken in jouw team? Denk jij aan die mooie samenwerking die je op wilt zetten? Ben jij misschien bezig om twee teams samen te voegen? Wij denken graag met je mee! Want ook al is de werkelijkheid nu totaal anders dan even geleden: er kan heel veel wel!

Ons aanbod is kosteloos

We hebben zelfs een mooi aanbod voor je. Wij geven jou een digitale brainstorm van een half uur cadeau! Je krijgt een half uur ons enthousiasme, kennis en creativiteit. We bevragen je over jouw vraagstuk en geven je onze tips, ideeën, denkrichtingen en wijze raad. Als we de verbinding verbreken heb jij weer nieuwe energie en misschien wel dat prachtidee waarmee jij de volgende stap kunt zetten!

Contact ons

Meedoen is heel simpel. Wij brainstormen drie keer per week, zolang er plek is ben je van harte welkom. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw plannen! Wil jij ons ideeën ontvangen? Mail ons via contact@elyzz.nl. Samen zoeken we een geschikt moment en dan houdt niks ons meer tegen om met jou mee te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *